Billeder i brune og naturlige jordfarver.

Farven brun minder os om ting som træ, læder, chokolade og kaffe – og dermed hygge og afslapning. Naturlige jordfarver skaber en rolig atmosfære og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig.
Brun er en rolig og tillidsfuld farve, der giver tryghed.

Gold_mind_


Gold mind.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 60 cm. x 80 cm. x 2 cm. Hvis der zoomes ind på midten af dette billede vi du se nogle spændende effekter, som giver et blødt udseende. Det er malet i sort, hvid og Sienna. Sienna skaber et gyldent udseende, med en varm og rolig atmosfære, og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes.

Pris uden ramme: 1950,- kr.


Starlight.

Dette billede, har et rustik udseende på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet i jordfarver, jordfarver skaber en rolig atmosfære og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes.

SOLGT


Sienna city.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet i jordfarver, jordfarver skaber en rolig atmosfære og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes.

Pris uden ramme: 4400,- kr.


Ice bird.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet i jordfarver, jordfarver skaber en rolig atmosfære og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ram.me kan dette tilkøbes.

Pris uden ramme: 4200,- kr.


Indiana.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 60 cm. x 80 cm. x 2 cm. Det er malet i jordfarver, jordfarver skaber en rolig atmosfære og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes.

Pris uden ramme: 1800,- kr.


Black light.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 60 cm. x 80 cm. x 2 cm. Det er malet i sort, hvid og Sienna. Sienna skaber et gyldent udseende, med en varm og rolig atmosfære, og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes.

Pris uden ramme: 2100,- kr.


Fall.

Dette lille billede kaldet Fall, er malet på et lærred af størrelsen 30 cm. x 30 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. Billedet vises med og uden ramme.

Pris uden ramme: 400,- kr.


Golden flower.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet i sort, grå og guld. Det skaber et roligt og eksklusivt udseende, og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes.

Pris uden ramme: 4200,- kr.


Mountain.

Dette billede kaldet Mountain, er malet på et lærred af størrelsen 90 cm. x 100 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. Billedet vises med og uden ramme.

Pris uden ramme: 3200,- kr.


Dream stone.

Dette billede kaldet Dream stone, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. Billedet vises med og uden ramme. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes.

Pris uden ramme: 3200,- kr.


Wild energy.

Dette billede kaldet Wild energy, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. En sort ramme gør sig godt på de fleste billeder også dette. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes.

Pris uden ramme: 3200,- kr.


Open heart.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 100 cm. x 4 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. Bemærk at dette billede har dobbelt dybde. 

Pris uden ramme: 3600,- kr.


Golden magic.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 4 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. Bemærk at dette billede har dobbelt dybde. 

Pris uden ramme: 3600,- kr.


Sky.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 80 cm. x 60 cm. x 2 cm. Det er malet i sort, grå brun og hvid. Et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og med rene linjer. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes.

Pris uden ramme: 2100,- kr.


New day.

Dette lille billede kaldet New day, er malet på et lærred af størrelsen 20 cm. x 20 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. Billedet vises med og uden ramme.

Pris uden ramme: 350,- kr.

Blackspot
UDLÅNT


Black Spot.
Pris uden ramme: 5500,- kr.
Dette billede er udlånt.