Giv plads til personlighed.

I dag er der mange der indrette minimalistisk. ‘Less is more’ er grundtanken, men der skal stadig være plads til personlighed og liv i et minimalistisk hjem. Når du skal indrette en minimalistisk stue, skal du ikke være bange for at bryde de minimalistiske regler en smule. Din stue skal ikke være et nøgent, koldt rum, men først og fremmest være et hjem. Du kan give plads til personlighed i form af tilbehør som et farverigt billede. 

Det minimalistiske hvide rum kan laves på mange måder, og et stort farverigt eller nedtonet billede, som øjet helt automatisk vil bliver tiltrukket af, fordi der ikke er en masse forstyrrende elementer i rummet. Her er der blot givet lidt mere plads til personlighed i form af et billede. 

 

Rosa.
Rosa er et billede malet i mange farver. En blanding af støvede farver, kombineret med klare farver. Billedet besidder en blødhed trods de mange farver på grund af det støvede hvide slør. Billedet er malet på et lærred af størrelsen 60 cm. x 80 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. En sort ramme gør sig godt på de fleste billeder, også dette. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes.

Pris uden ramme: 1850,- kr.

 

Colorful Dreams 3
Colorful Dreams 3 er et billede malet i mange farver. Billedet besidder en blødhed trods de mange klare farver. Billedet er malet på et lærred af størrelsen 120 cm. x 100 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. En sort ramme gør sig godt på de fleste billeder, også dette. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3400,- kr.

 

Color bar.
Color bar er et billede malet i mange farver. Billedet besidder en blødhed trods de mange lidt støvede farver. Billedet er malet på et lærred af størrelsen 50 cm. x 100 cm. x 2 cm. 

Pris uden ramme: 2400,- kr.