120 x 100 cm.


Canna.
Billedet med de mange muligheder. Du vil kunne vende dette billede på flere måder, og derved vil du kunne opdage nye motiver. Blomster, jungle, en ø, bjerge, himmel og hav mm. Din fantasi sættes i gang. Vend det på den måde du bedst kan lide det.
Billedet er malet i støvet grønne farver, farver der vil passe ind i stort set alle hjem. Målene på billedet er 120 x 100 cm. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3900 kr.


Mountain.
Er du til neutrale farver i dit hjem, men vil gerne have lidt farve ind, uden det kommer til at dominere, er dette billede måske noget for dig. Dette billede er i jordfarver og grøn. Du vil kunne vende dette billede på flere måder, og derved vil du kunne opdage nye motiver. Bjerge, tornado, himmel og hav mm. Din fantasi sættes i gang. Vend det på den måde du bedst kan lide det. Målene på billedet er 90 x 120 cm. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3800 kr.


The key.
Der er nøgler i billedet, og så er spørgsmålet, hvad er nøglen til? Jeg ved godt hvad jeg ville bruge nøglen til i mit liv. Hvad mangler du nøglen til?
Dette billede er malet i farverne beige, brun, hvid og grå. Farver der vil passe ind i stort set alle hjem. Målene på billedet er 120 x 100 cm.
Husk mine malerier kan vendes, alt efter smag. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3750 kr.


Life light and magic.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 4 cm. Billedet symbolisere livet som springer ud, hvor vi er omgivet af lyset. Husk at leve livet og magien sker. Et billede med mange detaljer, dybde lys og varme. Bemærk at billedet har dobbelt dybde, så derfor ingen ramme. Kanterne er malet i hvid.

Pris uden ramme: 5300,- kr.


Sienna city 2

Et stort spændende maleri med mange motiver, bl. bygninger, skove, åer og søer. Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet i jordfarver, jordfarver skaber en rolig atmosfære og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 4400 kr.


Ice bird.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet i jordfarver, jordfarver skaber en rolig atmosfære og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ram.me kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 4200 kr.


Sienna city.

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet i jordfarver, jordfarver skaber en rolig atmosfære og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 4400 kr.


Golden flower

Dette billede, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet i sort, grå og guld. Det skaber et roligt og eksklusivt udseende, og er et godt valg til de rum, hvor du ønsker, at stemningen skal være afstressende og hyggelig. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 4200 kr.


Paradise.
Dette billede er i rosa, bordeaux, og brændt sienna. Et meget gyldent og varmt udtryk. Dette billede er malet på et lærred, størrelse 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet med på siderne, så det er muligt at hænge det op uden ramme. Ønsker du en ramme, kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3500.- kr.

Sweet Lime.
Denne grønne skønhed er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. En sort ramme gør sig godt på de fleste billeder, også dette. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3800,- kr.

Butterfly.
I min leg med farver af blå sort og okker, blev dette abstrakte billede til. Det er malet på et lærred, størrelse 100 x 120 x 2 cm. Det er malet med på siderne, så det er muligt at hænge det op uden ramme. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3800,- kr.


Aquarius.
Dette billede er i pink og sort. Det er malet på et lærred, størrelse 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet med på siderne, så det er muligt at hænge det op uden ramme. Ønsker du en ramme, kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3200.- kr.


Dream stone

Dette billede kaldet Dream stone, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. Billedet vises med og uden ramme. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3200 kr.


Water splash.
Dette billede er malet i farverne blå, grå og sort. Det er malet på et lærred, størrelse 120 x 100 x 2 cm. Ønsker du en ramme, kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3800.- kr.


Wild energy.

Dette billede kaldet Wild energy, er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. En sort ramme gør sig godt på de fleste billeder også dette. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3200 kr.


Rose.
Dette billede er i rosa, bordeaux, og grå. Et meget mildt, sløret og behageligt udtryk. Dette billede er malet på et lærred, størrelse 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Det er malet med på siderne, så det er muligt at hænge det op uden ramme. Ønsker du en ramme, kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3400.- kr.

 

Colorful Dreams 3

Colorful Dreams 3 er et billede malet i mange farver. Billedet besidder en blødhed trods de mange klare farver. Billedet er malet på et lærred af størrelsen 120 cm. x 100 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. En sort ramme gør sig godt på de fleste billeder, også dette. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3400 kr.

Hope.
Det grønne netværk er malet på et lærred af størrelsen 100 cm. x 120 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. En sort ramme gør sig godt på de fleste billeder, også dette. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 850,- kr.

Pris uden ramme: 3200,- kr.