Poesi.
Et billede mest i blå nuancer, samt lidt lilla. Romantisk billede med blomster i den abstrakte verden. Billedet kan vendes i flere retninger, og skaber forskellige udtryk. Målene på billedet er 50 x 60 cm. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 500,- kr.

Pris uden ramme: 1400,- kr.


Fantasy.
Et billede mest i blå nuancer, samt rødviolet. Romantisk billede som sætter fantasien i gang. Billedet kan vendes i flere retninger, og skaber forskellige udtryk. Målene på billedet er 40 x 30 cm. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i sort, og koster 200,- kr.

Pris uden ramme: 450,- kr.


Newborn.
Endnu et billede hvor din fantasi sættes i gang. Du vil kunne finde mange forskellige fortolkninger. Billedet kan vendes i flere retninger, og skaber forskellige udtryk og motiver, alt efter din fantasi. Målene på billedet er 50 x 60 cm. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 500,- kr.

Pris uden ramme: 1400,- kr.


Kindness.
Dette billede er i rosa farver. Det er malet på et lærred, størrelse 40 cm. x 30 cm. x 2 cm. Det er malet med på siderne, så det er muligt at hænge det op uden ramme. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i sort, og koster 200,- kr.

Pris uden ramme: 400,- kr


For you.
Dette billede er malet i farverne Grøn, blå, og beige. Det er malet på et lærred, størrelse 50 x 60 x 2 cm. Og det er malet med på siderne, så det er muligt at hænge det op uden ramme. Ønsker du en ramme, kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 500,- kr.

Pris uden ramme: 1400,- kr.


Waves.
Dette billede er malet i farverne blå, okker og sort. Det er malet på et lærred, størrelse 50 x 50 x 2 cm. Og det er malet med på siderne, så det er muligt at hænge det op uden ramme.

Pris uden ramme: 750.- kr.


Great idea.
Dette billede er malet i farverne blå, grøn, orange og sort. Det er malet på et lærred, størrelse 50 x 50 x 2 cm. Og det er malet med på siderne, så det er muligt at hænge det op uden ramme.

Pris uden ramme: 750.- kr.


Fall.

Dette lille billede kaldet Fall, er malet på et lærred af størrelsen 30 cm. x 30 cm. x 2 cm. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i silkemat sort, og koster 150,- kr.

Pris uden ramme: 300,- kr.

Blue star.
Dette blå drømmene maleri er malet på et lærred af størrelsen 30 cm. x 40 cm. x 2 cm. Billedet er malet med på kanterne, så det kan hænge uden ramme. Ønsker du en ramme kan dette tilkøbes. Rammen er i sort, og koster 200,- kr.

Pris uden ramme: 450,- kr.